Кадър NOVA NEWSСтана ясна причината за смъртта на 16-годишния Людмил, който

...
Кадър NOVA NEWSСтана ясна причината за смъртта на 16-годишния Людмил, който
Коментари Харесай

Фандъкова: Незаконен кабел е убил 16-годишния Людмил

Кадър NOVA NEWS

Стана ясна причината за гибелта на 16-годишния Людмил, който почина, откакто стъпи на оголен електрически кабел върху шахта в София. Незаконен кабел е предизвикал токовия удар, умъртвил момчето. Това стана ясно на извънреден брифинг на столичния кмет Йорданка Фандъкова. 

Смъртта на 16-годишния Людмил е тежко закононарушение. Изказвам откровените си съболезнования пред фамилията, сподели Фандъкова във връзка нещастието на столичния бул. “Иван Гешов ” в неделя. Людмил издъхна в ръцете на татко си, откакто стъпи на шахта с оголени кабели и бе изумен от токов удар, съобщи Нова Тв.

Фандъкова изясни, че е назначила инспекция за случилото се, която е засегнала всички обекти на тротоара пред болница “Св. Иван Рилски ”. Трите обекта са сложени с документи от регион “Триадица ”, тя взима наеми за тях. В документите за слагането има пропуски, посочи градоначалникът. Другите два павилиона също били изцяло противозаконни.

През 2018 година е имало заповед за премахването им, само че документите е върната поради пропуските. “Кабелът, който се допуска, че е станал причина за гибелта, води до един от обектите на територията на болничното заведение. Той е прокаран изцяло нелегално, само че има контракт с ЧЕЗ за присъединение ”, описа Фандъкова. По думите й договорът съставлява хвърчаща записка, пише standartnews.com.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР